Prima pagina

ADRESA CNADNR SA

 

Nr.66/07.08.2009                                                           CATRE                                           

 

C.N.A.D.N.R –SA

 

D-NEI DIRECTOR GENERAL

DORINA TIRON

 

SPRE STIINTA: DIRECTIA FINANCIARA

D-lui Director Gen.Adj.Economic Ionut MASALA

                           

                             

 

               Avind in vedere aprobarea organigramelor D.R.D.P. in luna Iunie 2009, cit si Hotararea Guvernului nr. 767/ 01.07.2009 privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2009 al C.N.A.D.N.R.-SA, se constata cu surprindere ca s-au trimis adresele de BVC. la subunitatile din teritoriu cu precizarea ca depasirea fondului de salarii alocat pe 2009, va determina imposibilitatea achitarii drepturilor salariale in lunile noiembrie si decembrie 2009.

            Asa cum  BVC-ul companiei  a fost aprobat pe anul 2009, cu un cistig mediu brut lunar pe salariat de 2.050 lei, nu se intelege repartizarea fondurilor de salarii in teritoriu cu un cistig mediu brut pe salariat mult diminuat, ceea ce conduce la neincadrarea in aceste fonduri repartizate. In cursul anului 2009  nu a fost nici o majorare salariala, nu s-au acordat toate drepturile salariale conform CCM( spor de noapte, spor siguranta circulatiei, spor ore suplimentare- cu mentiunea ca au fost destule interventii la calamitati si accidente pina la aceasta data-) si cu toate acestea toti salariatii din teritoriu au inteles aceasta perioada de criza economico-financiara si  au raspuns prompt la  aceste solicitari.De asemenea facem mentiunea ca tot personalul din cadrul SDN-urilor se afla la salariul minim din grila, salariu care pentru foarte multi  este singura sursa de existenta.

            In speranta ca se vor reanaliza fondurile de salarii repartizate in teritoriu si toti salariatii C.N.A.D.N.R isi vor primi drepturile salariale pe anul 2009, asteptam raspunsul dv.

           

CU STIMA,

PRESEDINTE

MARIA MARE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!