Prima pagina

COMUNICAT

 

 

                                                                                                                        08.06.2011

 

COMUNICAT

 

Dispariţia prematură a colegului GRIGORE POP

îndurerează întreaga Confederaţie Naţională Sindicală “Cartel ALFA”

 

 

Confederaţia Naţională Sindicală “Cartel ALFA”  anunţă dispariţia fulgerătoare a lui GRIGORE POP, preşedintele Filialei Cluj. A fost un coleg desăvârşit, un lider de sindicat cu multe şi apreciate realizări în întreaga sa carieră de 19 ani desfăşurată în cadrul CNS “Cartel ALFA”, un om harnic, deosebit, de o bogăţie sufletească enormă, apropiat de oameni şi preocupat intens de rezolvarea problemelor acestora. Toţi colegii din cadrul Confederaţiei, înmărmuriţi de durere, sunt alături de familia îndurerată căreia îi transmitem sincere condoleanţe.

 

Personalitate distinctă şi debordantă, GRIGORE POP a fost un lider popular, modern şi carismatic, manifestând prin toate faptele sale hotărâre, onestitate şi tărie de caracter. A lăsat în urmă o filială judeţeană bine închegată, numeroasă, solidară şi încredere în mişcarea sindicală.

 

Eforturile sale s-au îndreptat în permanenţă către ajutarea colegilor săi sindicalişti, neprecupeţind nici un efort în a le răspunde solicitărilor. Însă nu numai în calitatea sa de lider de sindicat s-a dedicat cetăţenilor şi doleanţelor lor, ci şi la modul concret, GRIGORE POP fiind la alegerile locale din 2009 singurul candidat independent la Primăria Cluj.

 

GRIGORE POP activa ca expert pentru actualizarea Planului Local de Acţiune pentru Învăţământ (PLAI), în cadrul proiectului privind corelarea ofertei educaţionale a învăţământului profesional şi tehnic cu cerinţe pe piaţa muncii. GRIGORE POP a fost preşedinte al Pactului Regional pentru Ocupare şi Incluziune Socială Nord-Vest, din 2008 şi până în prezent, precum şi preşedinte coordonator al Parteneriatului judeţului Cluj, dar şi manager în mai multe proiecte PHARE, membru în comisia de Dialog Social la nivelul judeţului Cluj, membru în Consiliu de Administraţie al Casei de Sănătate Cluj şi în Consiliul de Administraţie al Agenţei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă. GRIGORE POP a fost preşedinte al sindicatului ELMET din 1992 şi până în 2009, iar din 1994 a fost şi preşedinte al Filialei Cluj a CNS „Cartel ALFA”.

 

Ultima sa mare realizare, care l-a făcut un bunic foarte mândru şi fericit, a fost naşterea nepoatei sale, acum în vârstă de un an, de care din păcate, s-a despărţit prematur.

 

GRIGORE POP va rămâne la loc de cinste în memoria noastră.

Vom păstra vie memoria lui GRIGORE POP ca pe un exemplu al luptei sindicale.

 

DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ!

 

 

 

 

 

 

Bogdan Iuliu HOSSU

Preşedinte CNS “Cartel ALFA”

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!