Clinica Sante

Date: 20/06/2022

Protocol incheiat cu Clinica SANTE

Incepand cu data de 06.06.2022, SNPDR a incheiat un Protocol de colaborare cu Clinica SANTE. Membrii de sindicat si membrii de familie ai acestora, vor beneficia de analize medicale cu o reducere de 12%. Reducerea nu se aplica la alte bonusuri oferite de Clinica SANTE. Reducerea de 12% se va aplica in baza unei ADEVERINTE de membru SNPDR, eliberata de sindicat.

Despre Clinica Sante

Clinica Sante este o organizatie privata de asistenta medicala. Scopul nostru este acordarea de servicii medicale accesibile si de cea mai buna calitate, scop care ghideaza pasii echipei Clinica Sante in interactiunea cu pacientii. Valorile noastre cheie sunt performanta, respectul, castigarea increderii fiecarui pacient pe care il avem si nu in ultimul rand, atingerea celui mai inalt nivel atunci cand vine vorba de profesionalism in domeniu. Suntem dedicati pacientilor nostri, iar interactiunea cu fiecare dintre ei trebuie sa fie intotdeauna conexata cu ideea de perfectiune. Confortul si satisfactia pacientilor sunt elemente primordiale pentru noi.
Sindicatul National Profesional al Drumarilor din Romania sustine neconditionat drepturile membrilor sai.
NU SUNTETI SINGURI ! AVETI DREPTURI SINDICALE!
© Copyright Andrei Purcarea - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram