Oferte S.N.P.D.R.

Date: 25/11/2019

Sindicatul National Profesional al Drumarilor din Romania este afiliat la Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa. Am ales Cartel Alfa deoarece avem aceleași principii. Milităm pentru egalitate în drepturi, corectitudine și dreptate, pentru demnitate și respect pentru toți lucrătorii. Credem în solidaritate: lucrătorii pot realiza mai mult împreună, decât o pot face singuri. Cartel Alfa este independenta fata de guvern sau grupuri politice.  Oferta turistica de care membrii SNPDR pot beneficia in urma parteneriatului cu Cartel Alfa o puteti vedea aici.

 

Telekom este un alt partener important pentru SNPDR. Telekom este prezent în România din septembrie 2014, prin rebrandingul comun al Romtelecom și COSMOTE România, cu obiectivul de a fi primul brand care oferă servicii complete de telecomunicații și divertisment pe piața din România. Membrii SNPDR beneficiaza de reduceri la abonamentele TELEKOM si de o gama variata de terminale.

Oferta partenerelui SNPDR telekom

Oferta Telekom pentru abonamente si terminale o gasiti aici.

Sindicatul National Profesional al Drumarilor din Romania sustine neconditionat drepturile membrilor sai.
NU SUNTETI SINGURI ! AVETI DREPTURI SINDICALE!
© Copyright Andrei Purcarea - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram